Menu
Do It Yourself / Home and garden decorations / Seasonal ornaments

LAGE JULEKRANS I EN FEI

Det har vært litt travelt i desember. Mye har skjedd på hjemmebane, og vi har pusset opp en trappegang med to trappeløp.

Vi får det alltid over oss i slutten av november, at nå må vi pusse opp litt til jul. Det er en grusom og slitsom uvane. Elektrikeren vår som kom og monterte lysekronen i trappegangen pleier å komme på denne tiden. Da han dro flirte han og sa at han regnet med at vi sees rett før jul neste år også. Han er alltid innom her for å fikse noe for oss på denne tiden.

Så nå skal jeg pynte til jul. Og bake litt. Jeg liker det veldig godt. Julepynt er veldig gøy. I dag laget jeg en krans til ytterdøren. Istedenfor å binde en krans som fort tar litt tid og er litt omstendelig, så kjøpte jeg en metallkrans på en hobbybutikk som jeg fylte med litt tant og fjas.

kongler

Kongler samler jeg fra mange sorter trær. Bøkefrøkapsler og eikenøtter likeså.

Her har jeg brukt en lenke av røde plastperler(!), reinlav, kongler og frøkapsler.

Her har jeg brukt en lenke av røde plastperler(!), reinlav, kongler og frøkapsler. Jeg legger inn lenken av perler først, deretter kongler og mose, og lukker igjen kransen med en ståltråd.

Christmaswreath

Metallkransen er laget av to deler som en form.

Wreath in metal

Denne kransen laget jeg med grønn mose, kongler og noen ståltradkuler i gullfarge.

Legg inn frøkapslene slik at det mest spennende vinklene ligger mot stålkransens synlige side.

Legg inn frøkapslene slik at det mest spennende vinklene ligger mot stålkransens synlige side.

Christmasdecorations

A CHRISTMAS WREATH YOU CAN MAKE FAST

It has been a little busy in December. A lot has happened at home, and we have renovated a stairway with two stair flights. We always do such things right before Christmas. It is a horrible habit. 

In late November, we start to plan the redecoration before the holiday.  Our  Electrician came and installed the chandelier in the stairwell. He  tends to come at this time. When he left he grinned and said that he was sure he would have to pop in and help us right before Christmas next year too. He has been her at least the last three  Decembers to fix something for us at this time of the year.

So now I finally start to decorate for Christmas. And are going bake some cakes. I love it. Christmas decorations are so very fun. Today I made a wreath for the front door. Instead of tying a garland of pine branches, witch is a little  tedious and takes a long time to get smooth an nice (at least for me),  I bought a metal wreath at a hobby shop that I filled with some silly nonsense.

 

(0)

No Comments

    Leave a Reply