Menu
Newbie / Roses

SLIK PLANTER DU ROSER

Du lykkes iallefall ikke med roser om du ikke planter de riktig. De fleste roser er sarte, og trenger endel omsorg. Spesielt er det viktig under plantingen. Her er et bilde for bilde forklaring på hvordan du planter roser.

Jeg er utrolig glad i Austin roser. De er såkalte Engelske roser som er en krysning mellom eldre roser og moderne Floribunda og Hybrid Tea roser. De fleste dufter, og er litt “løse” i stilen, samtidig som de har flotte, store fylte eller halvfylte blomster. Ikke alltid de enkleste rosene å få til.

 • roseplanting_20_
 • Roseplanting_21_
 • Roseplanting_22_
 • Roseplanting_26_
 • Roseplanting_24_
 • Roseplanting_23_
 • Roseplanting_28_
 • Roseplanting_27_

1 Comment

 • I hagen ved skauen
  May 11, 2013 at 23:46

  Jeg har akkurat kjøpt roser, men ikke satt dem enda – så takk for dette innlegget!

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.