Menu
Containers and pots / Spring

PLANTER I KRUKKER NÅ I STARTEN AV MAI

Det er fortsatt så gråbrunt ute at det føles befriende med litt farger i krukkene ute nå. Her har jeg plantet rosa Tusenfryd (Bellis perennis) og varmgule Marinøkleblom (Primula veris) sammen. Det gir både fargekontrast, høydeforskjell og spenning med såpass forskjellige blomster sammen. Jeg hadde desverre bare høye krukker å plante disse i, men en lav krukke ville nok ha vært aller finest til denne kombinasjonen. Begge plantesortene er fleråringe, slik at etter vårfloret er over kan de plantes ut i hagen. Både Marinøkleblom og Tusenfryd (liker å stå solrikt) forviller seg lett, og det er jo bare en bonus! Litt mere detaljert om stell av krukkeplanter her.

Mulig det er er gla-alternativ?  Sink, eller glasert krukke er egentlig et bedre alternativ til de fargene enn terrakottakrukken.

Mulig det er er gla-alternativ? Sink, eller glasert krukke er egentlig et bedre alternativ til de fargene enn terrakottakrukken.

Det smaker litt solskinn?

Det smaker litt solskinn?

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.