Menu
Spring

FORSOMMER I HAGEN

På forsommeren virker det som jorden snurrer litt raskere enn tidligere. Planter som knapt var kommet opp av jorden for en uke siden, brisker seg med blader og blomster for deretter blomstre av og forvinne noen dager etter. Jeg gleder meg til påskeliljene, tulipanene, de første staudene, rhododendronene, til løvet springer ut, men det går så fort at det er vanskelig å få alt med seg.

1 Comment

  • Anne Kari
    May 29, 2013 at 23:30

    Er alt dette i hagen din nå? Utrolig. Vakre bilder! Spesielt falt jeg for den blekgule narsissen; vil skrive opp navnet, den var nydelig. Pinseliljen minner om en jeg hadde i den gamle hagen. Den røde tulipanen – et mirakel. Jeg er enig – det går så vanvittig fort, man rekker knapt å snu seg, vips så er det borte…
    Våren kom…og gikk… nå er den over. Jag lengter så enormt etter å begynne å plante når jeg ser bildene dine, men jeg bør nok ikke sette i gang før det grøvste grunnarbeidet er ferdig…

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.