Menu
Design / Everyday life / Inspiration

GARDENS BY THE BAY PART THREE

Jeg viste bilder fra regnskogsdomen for noen dager siden. Dere slipper ikke unna noen bilder fra the Flower Dome! Da vi besøkte Singapore var det kinesisk nyttår (2013 er slangens år forresten) eller Lunar New Year, dermed er det endel pynt på bildene som muligens gjør julepyntingen vi forsøker oss på noe tam.

The Flower Dome. Mindre fuktig, skal gi inntrykk av middelhavsklima og høysletter i Afrika bla.a.

The Flower Dome.
Mindre fuktig, skal gi inntrykk av middelhavsklima og høysletter i Afrika bla.a.

Baobab trær

Baobab trær

Sukkulenter

Sukkulenter, kaktus og palmer i the Flower Dome hvor klimaet er “kjølig” og tørt.

I showed pictures of the Cloud Dome a few days ago. You’re not getting away witout seeing some pictures from the Flower Dome too! When we visited Singapore, it was Chinese New Year (2013 is the year of the snake by the way) or Lunar New Year, so its  alot of decorations on the pictures who make our Christmas decorations rather bland.

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.