Menu
trær vakre28_
Fall

HØST

Endelig kommer årstiden som holder det den lover! En årstid vi kan stole på!  Årstiden for sofagriser og friskuser! Vi kan omsider tenne stearinlys igjen etter at vi i månedsvis har sett mistrøstig ned på de blodfattige, bleke t-lysene som kjemper forgjeves mot de lange, lyse, kalde sommerkveldene.

I hagen er det mye jeg ikke gjør. Jeg raker ikke plenen for løv, jeg flytter ikke halvråtne grønnsakplanter fra jorden og bort i komposten, jeg klipper ikke plenen, jeg tar ikke inn georginene -ennå.

hoestkompost 12

Slik ser det ut i kaldkomposten. Fargerikt.

Rødkattebusk, (Actinidia kolomikta) i årets høstmote

Rødkattebusk, (Actinidia kolomikta) i årets høstmote

Hortensiaen gir inntrykk av å ha hatt en skikkelig fyllekule.

Hortensiaen gir inntrykk av å ha hatt en skikkelig fyllekule.

 

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.