Menu
Salvie_20_
Fall

FORRÅTNELSE

Det er ikke til å unngå. I Oslo er det nå fantastiske høstfarger med gyldne toner på trær og busker. Det er vakkert. Spesielt på disse krystallklare dagene hvor himmelen virker som om den er ekstra høyt oppe, Men de fleste dagene er kjøligere, surere og mørkere. Og våtere.

I hagen er det først og fremst vått, det bærer preg av energiske snegler, litt for tett beplantning og råte. Og sopp. Men det er fortsatt vakkert, både tradisjonelt og på den fascinerende måten som du kjenner på når du tiltrekkes av noe litt absurd og uvanlig.

Raatnende roser_20

Altfor vått og altfor kaldt til at rosene greier å blomstre mere.

Conference pear_20

Conference pære i høstsolen.

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.